Legal

Avís legal
Dades del titular:
 • Titular: Centregràfic Equipaments TIC Catalunya, S.L CIF: B64982507

 • Domicili: Passeig de Pere III, 25 - 08242 Manresa (Barcelona)

 • Correu electrònic: manresa@centregrafic.cat

Política de privacitat:

A Centregràfic Equipaments TIC Catalunya, S.L. som conscients de la importància de la privacitat i la protecció de dades dels nostres usuaris. Per aquest motiu, a Centregràfic hem realitzat una anàlisi dels tractaments efectuats així com dels riscos inherents a ells per establir polítiques i mesures tendents a protegir la informació de caràcter personal que puguem demanar dels nostres usuaris.

Tractament de dades:

L'empresa responsable dels tractaments indicats és Centregràfic Equipaments TIC Catalunya, S.L la resta de dades identificatives i de comunicació pots trobar a l'inici d'aquesta política de privacitat.

 

En compliment del que disposa el Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades ( RGPD), t'informem que les dades que ens proporcions com a usuari registrat es tractaran per:

 • Mantenir actiu el teu perfil d'usuari en la nostra plataforma, permetent interactuar i utilitzar les diferents eines que posem a la teva disposició com a usuari registrat.

 • El teu perfil es mantindrà actiu mentre no cursis la baixa corresponent.

 • Si et subscrius al nostre portal per rebre automàticament les novetats que en ell publiquem, la teva adreça de correu electrònic s'utilitzarà per fer-te arribar aquestes novetats.

 • Si participes escrivint comentaris es publicarà el teu nom d'usuari. No publicarem en cap cas la teva adreça de correu electrònic.

 • Totes les teves dades personals es guarden en els servidors dins de la Unió Europea i sota mesures de seguretat específiques que pretenen evitar l'accés no autoritzat o la fuga d'informació.

A més, les dades personals que obtinguem seran tractades de forma confidencial, aplicant les mesures tècniques i organitzatives establertes en la nostra política interna de seguretat; et vam informar igualment que s'ha realitzat una anàlisi de riscos i una avaluació d'impacte per assegurar-nos que protegim la informació dels nostres usuaris amb la finalitat d'evitar el seu accés, manipulació o eliminació indegudes.

La base jurídica de tots els tractaments indicats anteriorment és la del consentiment; guardarem la informació necessària per acreditar que atorgàreu els consentiments corresponents quan et vas donar d'alta amb nosaltres. Podràs retirar en qualsevol moment el consentiment al teu perfil o sol·licitant la baixa del teu compte.

T'informem igualment que t'assisteixen els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió i limitació del tractament sobre les teves dades personals, podent exercir-los mitjançant escrit a l'adreça del responsable. Les teves dades les mantindrem mentre mantinguis actiu teu perfil; si et dones de baixa, procedirem a suprimir el teu perfil i conservarem les teves dades personals durant un termini de temps de 3 anys per poder donar resposta a les eventuals responsabilitats nascudes del tractament de les teves dades personals.

Igualment t'informem de la possibilitat de presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en el cas que consideris que el tractament de les teves dades no està sent adequat.

Baixa com a usuari:

Pots sol·licitar la baixa com a usuari dins de la configuració del teu perfil o bé enviant un mail a: manresa@centregrafic.cat

 

En sol·licitar la baixa com a usuari succeiran les següents coses:

 • Les dades aportades en el teu registre les mantindrem durant 3 anys únicament per poder donar resposta a les possibles responsabilitats nascudes del tractament d'aquestes dades. No seran utilitzant per a cap altra finalitat. Un cop transcorregut aquest període de temps seran suprimits.

 • Les subscripcions a newsletters que tinguessis actives seran cancel·lades.

Cookies:

A Centregràfic Equipaments utilitzem diverses Cookies per:

 • Proporcionar una gran experiència als visitants i clients.

 • Identificar els membres registrats.

 • Monitoritzar i analitzar l'acompliment, operació i efectivitat de la nostra plataforma.

 • Per garantir que la nostra plataforma sigui segura i d'ús segur.

Subscripció per a la recepció d'ofertes promocionals:

En dates assenyalades (per exemple en els Black Friday) és possible que realitzem campanyes o promocionals especials, existint la possibilitat de subscriure't per rebre al teu correu electrònic ofertes i promocions seleccionades per l'equip de Centregràfic.

 

Si et subscrius rebràs, fins que demanis la baixa, aquestes ofertes i promocions a la teva adreça de correu electrònic.

 

Podràs cancel·lar la subscripció en qualsevol moment seguint les instruccions indicades en cada un dels missatges de correu electrònic que t'enviem.

Pots exercir els drets indicats en aquest avís legal mitjançant correu electrònic a l'adreça: manresa@centregrafic.cat

 

Darrera actualització: 18 de setembre de 2018