BeatsX ja disponibles a Centregràfic

BeatsX són diferents dels AirPods en petites coses, incloent el fet que els auriculars estan lligats junts per un cable de manera flexible en lloc de ser completament sense fils com els AirPods. No obstant això, gràcies al cable, BeatsX inclou reproducció de mitjans amb control remot. També ofereix prevenció de la pèrdua, un imant a cada auricular BeatsX que fa clic en els auriculars i els junta quan descansen al pit de l'usuari.

Millor integració amb l'ecosistema Apple

Els auriculars BeatsX també inclouen el xip W1 per a un fàcil aparellament amb qualsevol dispositiu iOS, així com un sistema de càrrega que suporta els cables Lightning, que continua aprofundint la facilitat d'ús de la marca Beats en l'ecosistema d'Apple. Per proporcionar un ajust el més segur possible, els auriculars es subministren amb quatre mides de taps intercanviables, així com puntes d'ala extraïbles i amb ajustament segur.

Tan sols estaran en dos colors, blanc i negre

Els nous auriculars proporcionen fins a vuit hores de reproducció de música amb una càrrega completa, i els usuaris poden obtenir un ús de dues hores de durada de bateria en només cinc minuts de càrrega amb la seva característica de càrrega "Fast Fuel". Ofereix una reproducció de so d'alta qualitat, amb aïllament de soroll optimitzat per proporcionar als usuaris una "experiència d'escolta immersiva. Els BeatsX es poden adquirir a Centregràfic per 149.95 euros tant en blanc com en negre.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents