Com fer que el teu iPhone t'anunciï les trucades entrants

Si alguna cosa segueix diferenciant a Apple respecte als altres fabricants mòbils, és la seva cura per les coses i això al final acaba sent genial per als usuaris, avui us explico una funció molt útil però que no molta gent coneix, es tracta de la possibilitat de que Siri pugui informar-nos de qui ens està fent les trucades entrants en els nostres iPhone

Siri i l'Accessibilitat, una gran barreja per a les trucades entrants

Aquesta funció podríem dir que no té una categoria exacta, podria venir inclosa en l'apartat de Siri o fins i tot, dins de l'apartat de l'Accessibilitat en iOS, però no és així. Aquesta opció es troba dins l'apartat del telèfon. Només cal anar a Configuració > Telèfon, perquè a continuació disposis de l'opció de "Notificar les trucades", aquí és on t'apareixeran les següents opcions (i triar la que millor ens convingui)

Sempre: Aquesta opció com el seu propi nom indica, t'anunciarà en cada trucada que rebis, el nom de la persona que realitza aquesta trucada, tingues en compte que si reps una trucada d'una persona o contacte que no es troba a la teva agenda, Siri et dirà "desconegut", no et nomenarà el nom d'aquesta persona.

Auriculars i cotxe: No sempre necessitem tenir aquesta opció, sobretot si tenim moltes reunions al llarg del dia, per això iOS permet activar aquesta funció quan l'iPhone detecti que estàs connectat als teus AirPods (o qualsevol auricular) o simplement estàs connectat al Bluetooth del teu vehicle.

Només auriculars: Per acabar, però no per això la menys important, hi ha l'opció de "Només auriculars", la qual està pensada per realitzar la mateixa acció d'abans però no quan el nostre telèfon es troba connectat al vehicle mitjançant Bluetooth.

Es tracta d'una opció interessant on pot venir-te bé activar aquesta funció, imagina't per un moment que et trobes fent esport, o simplement vas escoltant música amb els teus AirPods. Siri t'avisarà sobre la persona que t'està trucant mitjançant la seva veu, fins ara sempre que volíem comprovar el destí d'una trucada, et veies obligat a haver de treure el teu iPhone de la butxaca o jaqueta per veure la pantalla del dispositiu, però gràcies a Siri , ens estalviarem aquest pas. Espero que us hagi agradat aquesta petita funció del sistema on podràs estalviar passos i ser una mica més productiu amb l'ajuda de iOS i Siri.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents