WhatsApp incorpora Estats a l'estil d'Instagram Stories

Sembla que les fotografies efímeres estan de moda, després d'Instagram i Facebook és el torn de WhatsApp amb Estats. Vegem més detalls.

En aquest món tan ràpid sempre volem les coses al moment i ens cansem de les coses amb la mateixa rapidesa, aquí potser radiqui l'èxit d'aplicacions com Snapchat o funcionalitats afegides en altres com Instagram Stories que recentment va implementar Facebook d'una manera pràcticament calcada. Com no podia ser d'altra manera, la tríada d'aplicacions d'èxit de Zuckerberg completen el cercle i és el torn dels estats efímers a WhatsApp amb la funcionalitat anomenada Estats.

Ara tindrem estats efímers a WhatsApp gràcies a Estats

Com podem observar en el blog de l'aplicació de missatgeria més usada a tot el món els creadors de la mateixa, encara que mantenint-se fidels a la funcionalitat dels estats que és per al que realment es va originar WhatsApp, introdueixen coincidint amb el vuitè aniversari de la seva criatura una funcionalitat adaptada als temps actuals.

D'aquesta manera, ara els usuaris podran compartir en els seus estats tant amb fotografies com vídeos i GIFs perquè comunicar el què s'està fent en cada moment sigui més divertit i complet, aquesta nova funció s'ha denominat Estats i, igual que en Snapchat i Instagram, aquests estats desapareixeran a les 24 hores. Així mateix els usuaris podran adornar els seus estats amb emojis i fragments de text.

Des de la companyia han volgut tranquil·litzar els usuaris que puguin estar preocupats per la seva privacitat que, igual que en les converses que mantenim amb els nostres contactes, tant les fotografies com els vídeos que compartim a través de Estats contindran el xifrat d'extrem a extrem pel que els nostres arxius estaran protegits de mans alienes.

Com veieu les funcions que triomfen a una aplicació són ràpidament expandides a altres aplicacions de manera que al final tenim les mateixes eines en cada aplicació del nostre dispositiu.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents