Com activar i utilitzar Apple Pay amb el teu iPhone, Apple Watch i Mac

Apple Pay és molt fàcil d'usar i funciona amb els dispositius que utilitzes cada dia. Un sol toc n'hi ha prou per pagar amb les teves targetes de crèdit i dèbit. A més, Apple mai comparteix les dades de les targetes quan fas servir Apple Pay, així que pots fer les compres amb total seguretat des del teu iPhone, Apple Watch, iPad o Mac

Fes compres segures en botigues, apps i a la web.

Primer de tot, necessitarem una targeta sense caducar del nostre Banc Santander, Carrefour Pass, American Express o Ticket Restaurant. A continuació, anirem a Configuració> Wallet & Apple Pay. Si no trobes aquest menú, utilitza el cercador a la part superior de la pàgina principal de Configuració.

També pots accedir a través de l'app Wallet i seguint els mateixos passos que es detallen a continuació.

Aquí veuràs que tens dues opcions. Abans d'afegir la targeta de dèbit o crèdit, assegura't que tens activada l'opció per pagar amb Apple Pay prement dues vegades el botó d'Inici. Per afegir una targeta seguirem les indicacions del tutorial. En el primer pas, Apple ens indicarà que és possible que s'hagi d'enviar algunes dades al teu banc, com el número de telèfon, compte i ubicació per activar Apple Pay al teu iPhone. Una cosa que passa només la primera vegada.

En el següent pas, utilitzarem la càmera de l'iPhone per escanejar amb rapidesa les dades de la nostra targeta. Podem utilitzar aquest mètode o fer-ho de manera manual. Ens caldrà el número de targeta, data de caducitat i codi de seguretat (CVV) situat a la part posterior de la targeta.

És possible que hagis d'introduir un codi que el teu banc t'enviï mitjançant email, telèfon o SMS. En acceptar les dades, Apple Pay s'activarà i ja podrem utilitzar-lo per pagar les nostres compres.

A partir d'aquí, hi ha tres formes de pagar amb Apple Pay a Espanya. En el cas de botigues físiques, caldrà que tinguin un TPV compatible amb pagament contact-less (cosa molt comuna al nostre país). Pots distingir perquè tindrà un símbol semblant al del senyal Wi-Fi. Per pagar amb Apple Pay en un establiment, tens dues opcions:

  • Amb un iPhone SE, 6, 6s, o 7, pressionarem dues vegades el botó Home per llançar Apple Pay. També podem fer-ho anant a l'app Wallet i seleccionant la targeta. Aproparem el terminal al TPV, ens demanarà autenticació mitjançant Touch ID i pagarem.

  • Amb un Apple Watch de qualsevol generació, premerem dues vegades el botó situat sota la corona digital. Així llançarem Apple Pay, pel que només haurem d'apropar el rellotge al TPV per pagar, sense necessitat d'autenticar amb Touch ID.

Apple Pay també pot ser utilitzat en pàgines web. L'ecommerce des del qual vulguis realitzar l'operació necessitarà tenir integració amb Apple Pay. Si realitzes la compra des del teu iPhone, només hauràs d'acceptar l'operació amb Touch ID.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents