Com fer còpies de seguretat amb Time Machine pas a pas


Una explicació ràpida de què és Time Machine

Es tracta d'un software creat per Apple que ens permet amb gran facilitat i seguretat fer còpies de seguretat de tot allò que contingui els nostres dispositius Mac. Va ser incorporat amb l'arribada del sistema operatiu Mac OS X, sent habilitat amb la versió 10.5 de Leopard de Mac OS X. Requereix un

disc dur extern perquè puguis restaurar els documents amb posterioritat.

Té un funcionament molt senzill i intuïtiu, com tot el que desenvolupa Apple (per això és una gran marca, senzillesa i potència els defineixen). Podem considerar a Time Machine com una màquina perfecta per copiar contingut..

Un funcionament molt senzill i envejablement eficaç

Quan realitzem la primera còpia del sistema, aquest programari crea en un disc dur extern una còpia absolutament idèntica al HDD intern, el que ens assegura que els nostres arxius i programes estaran absolutament protegits. Després, en segon pla, l'aplicació es dedicarà a controlar canvis en els arxius copiats i actualitzarà la còpia cada hora. Senzillament, això és fantàstic.

Fer una còpia de seguretat a Time Machine

Com us he comentat, necessitem un disc dur extern per poder realitzar la còpia de seguretat, per norma, en connectar un disc dur extern al Mac, Time Machine ens preguntarà si voleu usar-lo per a realitzar la còpia de seguretat. Triarem l'opció "usar aquest disc".

Un cop tenim configurat el disc dur extern que hem triat, Time Machine realitzarà una còpia de seguretat cada hora en les últimes 24 hores, una copia diària de l'últim mes i una copia setmanal de la resta de mesos. Tot això, amb el disc dur connectat. I quan aquest s'omple de còpies, tranquil, el sistema anirà esborrant les còpies antigues a favor de les noves.

L'extraordinari de tot això és que, encara que l'ordinador estigui treballant en realitzar les còpies de seguretat, tu podràs seguir treballant en el teu Mac sense problemes..

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents