Així pots fer una còpia de seguretat del teu dispositiu iOS sense utilitzar tant espai a iCloud


Generalment iCloud comença a treure'ns de les nostres caselles quan veiem aquella notificació constant que ens indica que ja ens estem quedant sense espai al Núvol. El nostre compte d'iCloud està ocupat majoritàriament per les còpies de seguretat que fem dels dispositius, però hi ha una forma d'evitar que aquests arxius ocupin tot l'espai del nostre compte gratuït.

És important tenir en compte que la manera més fàcil d'estalviar espai a iCloud és inhabilitar la còpia de seguretat d'algunes apps del teu iPhone o iPad. Abans de fer-ho, recorda que en el moment que desactivis la funció, les dades de les apps no tornaran a aparèixer, així que millor fes una còpia a part per assegurar-te tenir fora de perill la teva informació. A continuació t'explicarem una petita guia perquè aprenguis a crear còpies de seguretat selectives en el teu núvol d'iCloud

Selecciona les aplicacions de la teva preferència

Per poder recuperar espai en iCloud has de seguir els següents passos:

  • Dirigeix-te a 'Configuarció' del teu iPhone o iPad

  • Selecciona iCloud

  • Selecciona el dispositiu que vulguis gestionar, encara que recorda que només pot ser el que estàs fent servir en aquest moment.

  • Desactiva les aplicacions que no vols que facin servir espai de la teva núvol..

I llest! Quan hagis fet aquest últim pas, ja tindràs el teu compte d'iCloud configurat perquè utilitzis l'espai com vulguis. Recorda que quan desactives les aplicacions d'iCloud només s'esborra la informació que estava emmagatzemada en el núvol, les apps i la seva informació romandran en el teu dispositiu.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents