Vols estalviar bateria de l'Apple Watch? Prova a eliminar aplicacions del Dock de watchOS


Potser que t'hagi passat que, en el teu Apple Watch de primera generació, hagis notat que l'ús de la bateria hagi disminuït lleugerament durant els últims mesos. I pot ser que ho hagis atribuït a l'edat del rellotge i la seva bateria, però tranquil, llevat que aquesta tingui un defecte, el més probable és que no passi absolutament res.

La raó per la qual la bateria de l'Apple Watch de primera generació hagi baixat lleugerament és en gran mesura per watchOS 3. Aquest sistema ha canviat la manera en què gestiona les aplicacions, guardant-les a la memòria perquè aquestes arrenquin set vegades més ràpid i acabar amb les queixes de lentitud que tenien els usuaris amb watchOS 1 i 2.

Alliberar memòria és alliberar energia

Quantes més aplicacions tinguis en aquesta memòria, més bateria gastaràs en el rellotge. En el meu cas personal estava acostumat a veure com el meu Apple Watch de primera generació acabava el dia amb un 30-40% de bateria, però d'aquí va passar a fer-ho amb prou feines un 10% per a després en alguns dies esgotar fins i tot a mitja tarda. El meu error va ser ignorar la quantitat d'aplicacions que tenia guardades en el Dock.

Si és el teu cas i notes que a bateria del Watch no dura el que hauria, només cal que obris l'aplicació Watch al teu iPhone i acudeixis a la secció 'Base Dock'.

Allà fes click a 'Editar', i elimina de la llista superior totes les aplicacions que no utilitzis diàriament. Deixa només les que t'interessi consultar sempre. Un altre consell és que les utilitzis a través de les complicacions de la pròpia esfera del rellotge, ja que així ni tan sols necessitaràs haver d'accedir al Dock d'aplicacions fent clic al botó lateral.

A la pantalla principal, una altra cosa que pots fer per simplificar l'experiència d'usuari és aclarir la llista horitzontal d'esferes llevant les que no utilitzis. Sempre pots recuperar-les a través de la galeria d'esferes que tens a la barra inferior de l'aplicació.

Quan hagis fet això, la bateria de la teva Apple Watch original recuperarà molta més vida. Recorda que també tens la manera estalvi de bateria per quan estiguis esprement al màxim el teu Apple Watch.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents