L'iPhone 7 (RED) ja és oficial: el primer iPhone a col·laborar en la lluita contra el VIH


L'iPhone 7 i iPhone 7 Plus en color vermell rubí ja són una realitat. Es tracta del primer terminal de la poma en incorporar aquest color a la seva línia, integrant-se en la iniciativa Product (RED) llançada per Apple fa ja més de deu anys. Aquest pas és significatiu no només per l'addició d'un color que no s'ha vist abans en aquest producte, sinó per la contribució al fons mundial de la lluita contra el VIH.

Es tracta d'un esforç molt important en la lluita contra aquesta malaltia. Segons la CEO de (RED), Deborah Dugan:

Combinant l'abast global de l'smartphone més famós del món amb els nostres esforços per donar accés a fàrmacs antiretrovirals que salven vides a l'Àfrica subsahariana, els clients ara tenen una oportunitat molt especial per canviar les coses i contribuir al Fons Mundial mitjançant la compra d'aquest fantàstic iPhone (PRODUCT)RED.

Models, preus i disponibilitat

Abans de res, cal deixar clar que es tracta d'un iPhone 7 i iPhone 7 Plus amb les mateixes característiques tècniques que els terminals llançats al setembre. És a dir, munten els mateixos xips A10 Fusion, mateixa memòria RAM segons el model de 4,7 o 5,5 polzades i mateixes qualitats en les càmeres. No obstant això i igual que passa amb l'iPhone 7 jet black, els models disponibles es diferencien per la seva capacitat d'emmagatzematge. Els preus quedarien de la següent manera:

  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus de 128GB d'emmagatzematge: 879 i 1.019 euros respectivament.

  • IPhone 7 i iPhone 7 Plus de 256GB d'emmagatzematge: 989 i 1.129 euros respectivament.

La seva disponibilitat serà a partir del proper divendres 24 de març que podrem començar a fer les reserves. És d'esperar que la seva disponibilitat inicial sigui més reduïda del que és normal, igual que va passar amb l'iPhone jet black.

La companyia de Cupertino ja ha contribuït més de 130 milions de dòlars per al tractament i lluita contra el VIH a l'Àfrica subsahariana. Els usuaris que adquireixin un d'aquests terminals estaran contribuint amb un percentatge a ella. Si tenim en compte que Apple ven desenes de milions d'iPhone cada trimestre, l'aportació que es faci gràcies a aquest nou model serà molt significativa.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents