Què passa si deixo de pagar per més espai en el meu iCloud però les meves dades ocupen més espai del


Tots els productes i serveis d'Apple que fas servir giren ara mateix al voltant del teu compte d'iCloud, o millor dit: el teu compte d'Apple, que engloba l'ús d'iCloud entre tots els altres productes i serveis que t'ofereix la marca. A l'iCloud cada vegada necessitem tenir-hi més espai al núvol, que pots ampliar des de 0,99 euros ...

Cert és que Apple et dóna 5 GB gratuïts, però a hores d'ara aquest espai amb prou feines et dóna per emmagatzemar les teves còpies de seguretat i uns centenars de fotografies. I el normal és que acabis cuidant molt el que guardes a iCloud o ampliant aquest emmagatzematge, però què passa quan es fa el contrari i reduïm aquest espai?

Procura evitar-ho, però això és el que passa si ho fas

Primer de tot cal aclarir alguna cosa important: reduir l'emmagatzematge d'iCloud quan la quantitat de dades que tens excedeix aquest emmagatzematge reduït és l'últim que hauries de fer. No em refereixo al fet que mai hauries de reduir l'espai del teu iCloud: si ho has ampliat i veus que pots reduir-fes-ho, estalvies diners i optimitzes. Però mai hauries de reduir sense abans tenir clar que el que tinguis a iCloud cabrà amb aquest nou i menor límit.

Si no és així, iniciaràs una reacció en cadena en què:

  • OS i macOS no deixaran de repetir-te que necessites ampliar espai a l'iCloud o eliminar dades per fer espai lliure.

  • Les teves fotografies deixaran de pujar a la Fototeca d'iCloud si la tens activada, i deixaran de sincronitzar-se entre els teus dispositius.

  • Els teus terminals iOS deixaran de fer les seves còpies de seguretat a iCloud.

  • No rebràs cap correu a l'adreça o adreces @icloud.com o @me.com que tinguis.

  • iCloud Drive deixarà de sincronitzar-se entre els teus dispositius.

  • Cap aplicació que sincronitzi les vostres dades a través d'iCloud funcionarà correctament.

Per això, insisteixo, és imprescindible que si reduïm espai d'emmagatzematge a iCloud ens assegurem que un cop ho fem seguim tenint espai lliure. Formes eficaces d'alliberar espai són eliminar les còpies de seguretat antigues que puguem tenir en el núvol, eliminar fotografies i vídeos de la nostra Fototeca d'iCloud o eliminar arxius d'iCloud Drive.

Si el teu espai és molt limitat, recorda que sempre pots prendre mesures: emmagatzemar les còpies de seguretat dels teus terminals iOS a iTunes, guardar les fotografies i vídeos localment i anar important tot el que facis a l'iPhone a l'ordinador, també pots utilitzar altres serveis d'emmagatzematge al núvol com Dropbox.

Si finalment creus que la gestió d'aquest espai al núvol és massa complicada, tenim bones notícies: iOS 10.3 hauria d'arribar d'aquí a pocs dies i inclourà un nou panell de preferències en el qual s'administrarà tot d'una manera més simple.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents