Nou iPad: Potència a un preu molt atractiu


Per fi hem tingut novetats en el terreny de l'iPad. Tot i que no les que alguns estaven esperant. Es tracta d'un nou iPad que perd el cognom Air per tornar als seus orígens, a més a un preu molt competitiu. En aquesta actualització silenciosa, no només hem vist un nou iPhone 7 (RED) que estrenava un nou color, sinó també una mica d'atenció per al tablet de la casa californiana. Anem a explicar en què consisteixen les novetats d'aquest model.

Potència i bon preu com a carta de presentació

Amb aquest nou iPad, Apple abandona un adjectiu que portava temps mostrant el seu esgotament. Dient adéu a la paraula "Air", Apple ha recuperat el seu concepte original. Un tablet lleuger, potent i a un preu atractiu que pot ser suficient per a usuaris que simplement volen consultar webs, veure els seus perfils socials i consumir contingut. A la següent imatge tenim les seves principals novetats:

  • Pantalla retina combinada amb el xip A9 que munten els iPhone 6s.

  • Les ja de per si estupendes 10 hores d'autonomia.

  • Sensor d'empremtes com a principal mesura de seguretat.

  • iOS 10 i un ecosistema d'apps adaptades al tablet únic en el món.

  • Lleugeresa i possibilitat de connectivitat cel·lular.

Els nous models d'iPad estan disponibles en aquestes combinacions i preus:

  • Colors: plata, or i gris espacial.

  • Emmagatzematge de 32GB i 128GB.

  • Preus segons el seu emmagatzematge de 399 i 499 euros.

  • Connectivitat cel·lular opcional per 160 euros addicionals.".

El xip A9 d'Apple és el mateix que utilitzen els encara disponibles iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Tant l'iPad Pro de 12,9 polzades com el de 9,7 polzades (llançats a l'octubre de 2015 i març de 2016) utilitzen una versió millorada d'aquest xip que fa especial èmfasi en la potència gràfica. Aquest nou iPad llançat fa pocs dies no és compatible amb accessoris que utilitzen l'Smart connector, de manera que no poden utilitzar teclats que fan servir aquest connector. Tampoc és compatible amb totes les funcionalitats de l'Apple Pencil.

Si esteu interessats en aquest nou iPad podreu reservar-lo a partir d'aquest divendres 24 de març a Centregràfic. La disponibilitat a botiga encara no es coneix però segurament sigui al llarg de la setmana que ve.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents