Apple llança de manera oficial iOS 10.3


Apple ha llançat de manera oficial l'última versió del seu sistema operatiu més famós, iOS. Aquesta actualització és iOS 10.3, que ha passat per nombroses betes aquests últims mesos. Després de la renovació de certs productes per part de la companyia de Cupertino, aquests no han volgut quedar-se endarrerits tampoc en els seus sistemes operatius.

Què ens porta de nou iOS 10.3?

Aquesta nova versió de iOS, encara que sigui una actualització menor, ens porta novetats interessants per als nostres dispositius. Aquestes millores, les intentaré resumir en els següents punts:

  • Find My AirPods: Els AirPods es perden més del que ens agrada i per això Apple ofereix una nova solució anomenada Find My AirPods. Per usar aquesta funció només cal obrir l'app Buscar i des la mateixa podrem trobar els AirPod si es troben en un radi proper a l'iPhone.

  • Sistema d'arxius APFS: El sistema d'arxius APFS és un nou sistema d'emmagatzematge propi d'Apple molt més veloç i amb més rendiment que l'utilitzat fins ara en iOS. És un canvi molt important i per això es recomana fer abans d'actualitzar una còpia de seguretat.

  • Nou panell a Configuració: S'han realitzat diversos canvis en la interfície de configuració afegint un nou panell per gestionar l'emmagatzematge d'iCloud entre altres coses.

  • Widget a l'app de Podcasts: L'aplicació Podcasts porta un nou widget similar al de Música i el podrem activar bé pressionant fort sobre la icona o bé des de la secció de widgets en el panell Avui.

  • Canvis en CarPlay: Ara CarPlay té accés ràpid a les últimes tres aplicacions utilitzades per canviar ràpidament sense tenir accés a la pantalla d'inici

  • Millores en Siri: Siri ha millorat en comprensió i ara sap donar resultats de més esports.

Per instal·lar iOS 10.3 t'has de dirigir a Configuració al teu iPhone o iPad, entrar a General i posteriorment a Actualització del Programari. És aquí on t'apareixerà l'última versió

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents