iOS 10.3 està alliberant molt espai: fins a 7,8 GB segons alguns afortunats


Ja us explicàvem que amb l'arribada de iOS 10.3 i del sistema d'arxius APFS s'alliberaria una mica d'espai a causa d'un augment de l'eficiència en aquest nou format de disc, però pel que es veu en alguns casos aquest espai alliberat està sent molt gran . De fins a 7,81 GB, segons han pogut comprovar des de AppleInsider.

De fet no només s'ha guanyat en emmagatzematge lliure, sinó també en emmagatzematge disponible. La taula de format d'arxius que fa servir APFS deu ser més petita i eficient que la de HFS+, així que per exemple en un dispositiu iOS de 256 GB d'emmagatzematge passem de poder utilitzar 248,5 GB a poder utilitzar 252,14 GB.

Quant més emmagatzematge, més gran serà l'espai alliberat

Això és proporcional, així que no esperis veure tant espai alliberat en models amb 16 o 32 GB d'emmagatzematge. Hi ha centenars de factors que influeixen en el que pots arribar a alliberar: en el meu cas amb un iPhone de 128 GB he aconseguit alliberar poc menys de 3 GB. Pot ser menys o més, però alguna cosa s'allibera.

A més, una cosa que s'agraeix també és que ara pots veure la quantitat d'espai disponible i l'usat sense esperes: la dada apareix immediatament en la configuració de iOS en comptes de trigar diversos segons. Recorda que això s'aconsegueix actualitzant el dispositiu a iOS 10.3, procés que pot trigar una mica més del normal però que et canvia el sistema d'arxius a APFS.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents