Comprova la teva configuració: Després de l'actualització a iOS 10.3 podrien haver-se activat se


Després de l'actualització a iOS 10.3, hi va haver un problema que causava l'activació de serveis d'iCloud que els usuaris tenien desactivats abans d'actualitzar. Apple ha enviat un email als usuaris que pensa que podrien haver-se vist afectats per aquest error, demanant-los que revisin les opcions configurades en l'App de configuració per als serveis d'iCloud, i tornin a desactivar els que s'hagin pogut activar sols a l'actualització a iOS 10.3.

Apple no especifica quins serveis es podrien haver activat inadvertidament, però sí que ens expliquen que iCloud Photo Library (copiar les teves fotos i vídeos al núvol d'iCloud), Buscar el meu iPhone (per mantenir el teu iPhone bloquejat i localitzable en cas de pèrdua o robatori) i el Clauer de contrasenyes no està entre els serveis afectats. Segons sembla només un petit nombre d'usuaris podria haver-se vist afectat per aquest problema, però no sap quants exactament

Per saber si hi ha hagut qualsevol canvi en la configuració, és recomanable obrir l'App de Configuració -> Prémer sobre la primera opció amb el teu email de compte d'Apple -> iCloud i comprovar aquí tot el que tinguis activat per assegurar-te que està com tu vols que estigui.

Aquest problema sembla afectar només a l'actualització a iOS 10.3. Si has passat directament a actualitzar a iOS 10.3.1, no existeix la possibilitat que cap dels teves configuracions d'iCloud s'hagi vist alterat.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents