Clips, la nova App d'edició de vídeo d'Apple, ja disponible


Apple va prometre el llançament de Clips en algun moment d'abril, i aquest moment acaba d'arribar. L'aplicació ja està disponible a l'App Store perquè puguis descarregar-la. El seu objectiu aquesta vegada no és tenir una xarxa social pròpia (no volen repetir el fracàs de Ping) però si estar present a les xarxes més populars amb els vídeos que pots crear amb aquesta aplicació.

Apple ha agafat el millor de moltes aplicacions que sí que han triomfat a les xarxes: filtres, stickers, text en diversos estils, emojis... graves un vídeo sobre la marxa, dictes el text que vols que aparegui superposat a ell i llest, pots compartir- on vulguis o guardar-lo a la teva fototeca.

Aquesta vegada, els límits els poses tu

Tindrà èxit? Clips és una aplicació molt genèrica, adaptable a molts usos possibles en les xarxes socials o fins i tot a nivell personal compartint els vídeos per missatgeria instantània. Potser és aquí on Apple hagi encertat ja a priori: en comptes de dir-li als usuaris com han de fer servir l'aplicació, que siguin ells els que decideixin què fer amb les seves petites creacions.

Clips és una aplicació completament gratuïta i la pots descarregar des d'aquí, però necessita d'iOS 10.3 per a funcionar. Recorda que aquesta actualització és bastant important i allibera molt espai: fes una còpia de seguretat del teu dispositiu abans de passar a aquesta versió per a cobrir qualsevol disgust. De fet, podràs actualitzar a la versió 10.3.1 directament.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents