Es fa malbé la bateria del teu iPhone si no el carregues amb el carregador apropiat?


Una altra de les grans preguntes sobre les bateria dels iPhone és la possibilitat de carregar-les amb un endoll d'iPad, es pot fer?, danya la bateria del teu iPhone?, quantes vegades puc fer-ho?, si vols saber tota la veritat sobre aquestes preguntes no et perdis aquest article

L'iPhone i el carregador de l'iPad ¿millor junts però no barrejats?

Molts usuaris diuen que carregar el teu iPhone amb l'adaptador per iPad pot no ser bo per a la bateria del teu telèfon. Estem davant d'un dels temes més calents per als usuaris d'un iPhone però, és realment dolent per a la bateria?

El que sí és cert és que no hi ha cap problema per carregar el teu telèfon amb l'adaptador per iPad. Si tenies por, tranquil, no espatllaràs el teu iPhone si ho endolles a la corrent amb l'adaptador del teu iPad i viceversa, però tingues en compte alguns punts importants que t'anem a explicar ara.

Conseqüències a tenir en compte si càrregues la bateria amb un altre adaptador

Hi ha alguns punts importants a tenir en compte, si fas servir l'adaptador de l'iPad per carregar la bateria del teu iPhone, aquest arribarà al cent per cent de la càrrega en un període de temps inferior al que normalment trigaria a realitzar amb el seu adaptador de caixa. En el cas contrari (carregar l'iPad amb l'adaptador de l'iPhone) obtindràs una càrrega més lenta que amb el seu adaptador oficial.

És important aclarir que la potència del carregador no defineix que aquest carregui més ràpid o més lent un dispositiu. La potència que entra a l'iPhone ve mesurada pel mateix dispositiu, ja que és el dispositiu el culpable de regular i administrar la càrrega que entra al dispositiu. Per això no hi ha risc de carregar el teu iPhone amb el carregador de l'iPad o viceversa.

Que l'iPhone s'aconsegueixi carregar més ràpid amb l'adaptador de l'iPad que amb el seu propi adaptador es deu al fet que l'iPhone és capaç d'acceptar més potència de la que li proporciona el seu propi carregador oficial. Pel que aquest carregador més potent li fa rebre més energia i per això tarda menys temps en realitzar-se la càrrega.

Això vol dir que Apple té els seus dispositius adaptats depenent dels carregadors que venen en els seus diferents productes. Carregar el teu telèfon amb un carregador d'iPad no afecta al teu telèfon, pots utilitzar-lo sense por a espatllar-lo, ja que el teu dispositiu iOS adapta la capacitat de potència que rep.

Un altre tema a part és el tipus d'endoll o adaptador no oficials que utilitzeu. En aquest cas hauries de fixar-te més a l'endoll al qual connectes el carregador o la qualitat del cable USB que va del carregador a l'iPhone, ja que aquests dos accessoris si que poden danyar la bateria. Per si no acabes d'estar segur, la pròpia Apple explica tots aquests termes a la seva pròpia pàgina web per a tots els clients i usuaris.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents