WhatsApp permet que Siri ens llegeixi els missatges més recents


WhatsApp ha rebut una nova actualització que porta interessants millores pel que fa a Siri. Ara podrem demanar-li que ens llegeixi els missatges més recents que tinguem sempre que tinguem iOS 10.3 o superior. En aquest article t'expliquem totes les novetats pel que fa a la versió 2.17.20 que ens ha portat el servei de missatgeria instantània, WhatsApp.

Siri llegirà els missatges més recents de WhatsApp

En moltes situacions ens hem trobat que ens arriba un missatge a WhatsApp, però no podem treure el nostre iPhone en aquest mateix moment. Però, si portem els auriculars posats amb mans lliures, podrem demanar-li que Siri ens els llegeixi. Molt còmode també si estem conduint i òbviament no podem tenir a les nostres mans l'iPhone, però si que podem parlar amb el nostre assistent personal Siri, amb el ja famós "Oye Siri", tot i que jo espero, que algun dia Apple ens sorprengui presentant Siri en Català i puguem utilitzar finalment "L'escolta Siri" i tot el que Siri ens podria aportar amb el nostre idioma.

Des que WhatsApp va integrar l'ús de Siri, l'empresa de Facebook segueix treballant en aquest sentit per poder fer més fàcil l'ús de l'aplicació per ordres de veu, perquè no estiguem obligats a agafar el dispositiu en certes situacions en què podria suposar un risc com per exemple mentre conduïm. El que si podem és mantenir una conversa amb Siri i poder escoltar els nostres missatges i fins i tot respondre a aquesta persona també via Siri, que va ser la primera funcionalitat que va integrar WhatsApp quan es va alliberar l'API de l'assistent d'Apple.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents