Així serà l'iPhone 8 segons Mark Gurman


Després de mesos de rumors, el "guru" de les filtracions d'Apple Mark Gurman acaba de publicar un article a Bloomberg on informa sobre el que li han contat les seves diferents fonts sobre el proper iPhone 8. Tot i que aporta poques novetats a tot el que ja s'ha dit sobre el proper smartphone d'Apple, sempre és interessant conèixer la informació de Gurman, que tot i no trobar-se ja en la primera línia després de la seva sortida de 9to5Mac ha demostrat amb escreix tenir fonts més que fiables del que Apple a llançar en el futur. Us donem tota la informació sobre el que Mark Gurman ha dit de com serà l'iPhone 8.

Vidre corbat però pantalla plana

Res de pantalles corbes com el Galaxy S8, l'iPhone 8 tindrà una pantalla plana, tot i que la impressió que donarà serà de tenir una mica de curvatura en arribar fins a les vores i al fet que el vidre serà corb en aquest lloc. Serà un disseny molt similar al de l'Apple Watch, per fer-nos una idea, però amb menys marc negre al voltant de la pantalla. Per descomptat la pantalla serà OLED, amb colors més vius i realistes que les actuals pantalles LCD, que d'altra banda seran les que seguiran tenint els iPhone 7s i 7s Plus que es llançaran costat de l'iPhone 8

No hi haurà marcs, això també ho confirma, i no hi haurà botó d'inici en el frontal. La moda dels telèfons sense marcs s'imposa i Apple no vol ser menys que els seus principals competidors que amb telèfons com el LG G6 o el Samsung Galaxy S8 ja s'han avançat en aquest aspecte. El dubte és què passarà amb el Touch ID.

On estarà el Touch ID?

Aquí Gurman no ens soluciona l'enigma que acompanya tot el relacionat amb el sensor d'empremtes de l'iPhone 8. Assegura que, com ja sabem, Apple està treballant en col·locar-lo integrat a la pantalla, però que encara no se sap si es podrà aconseguir per a una producció en massa, ja que els fabricants sembla que estan tenint problemes amb això. Podria passar-li com a Samsung i que hagués de col·locar-lo en la part del darrere després de l'intent fallit d'integrar-lo a la pantalla. El que està clar és que si Apple ho aconsegueix col·locar en el frontal, més d'un a Samsung rebrà una bona reprimenda.

Càmera dual però vertical

La càmera serà tal com hem pogut veure en altres filtracions: amb doble objectiu però en posició vertical. Això aconseguirà capturar millors fotografies segons les fonts consultades per Gurman. De moment els prototips segueixen mantenint el sortint dels models actuals, de manera que s'espera que el model definitiu també el tingui. Pel que fa a la càmera frontal també podria rebre el doble objectiu. La realitat virtual i el reconeixement facial tindran un paper fonamental a l'iPhone 8 i per aquest motiu la càmera frontal també pot ser que tingui importants novetats en aquest model.

Marc d'acer i vidre posterior

L'iPhone 8 tindrà un marc d'acer brillant, similar al de l'Apple Watch, i la part posterior del telèfon intel·ligent serà de vidre. El disseny serà per tant molt similar al de l'iPhone 4 i 4S, però amb els vidres corbs a les vores. Sembla que segons l'informen les seves fonts Apple estaria provant un prototip amb la posterior d'alumini, i amb una mida una mica superior al del model de vidre.

iOS 11 i processador de 10nm

Finalment Gurman parla d'un canvi important de disseny d'iOS 11, cosa que molts esperem després de diversos anys amb el disseny estrenat amb iOS 7. El nou sistema operatiu serà presentat en la WWDC 2017 del mes de juny, com és habitual, i llançat juntament amb l'iPhone 8, cosa que podria passar més tard del que és habitual, ja que els problemes de fabricació impedirien el seu llançament just després de l'estiu.

Tant l'iPhone 8 com els iPhone 7s i 7s Plus tindran processadors de 10nm, la qual cosa suposarà un important canvi respecte al processador de 16nm actual. Podem resumir aquests canvis en què els processadors de 10nm seran més eficients, de manera que es podrà aconseguir major potència amb una menor despesa de bateria. Aquest punt serà important, ja que l'iPhone 8 tindrà una pantalla com la de l'iPhone 7 Plus (5,5 polzades) amb una mida similar al de l'iPhone 7, de manera que l'espai per a la bateria serà menor.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents