Google Maps et permetrà recordar el lloc on has aparcat el teu cotxe


Google Maps ha rebut una actualització molt interessant, ja que ens porta una funcionalitat que ens pot salvar en certes ocasions pel que fa a on deixem el nostre cotxe aparcat. Com us he dit, ara Google Maps ens indicarà a l'aplicació on tenim el nostre cotxe aparcat, usant la desconnexió del bluetooth del nostre vehicle o de manera manual.

Google Maps ens facilitarà la tasca de trobar el nostre cotxe al pàrquing

Tots hem tingut aquest problema de deixar el vehicle en un pàrquing o algun carrer perdut, i després quan anaves carregat amb les bosses de la compra no sabies on era el teu cotxe. Doncs ara, amb Google Maps podràs saber-ho ràpidament, ja que estarà marcat al mapa el lloc exacte on es troba.

Novetat? Cap. Aquesta funcionalitat que s'ha afegit a Google Maps ja la incorporava Apple Maps o altres aplicacions de navegació molt famoses com Waze. Google no ha volgut ser menys i ha afegit aquesta nova funcionalitat, encara que arriba una mica tard pel que fa a les aplicacions de la competència.

Com funciona aquesta característica? És molt senzill. L'aplicació, quan arribem a un lloc i apaguem el cotxe, el bluetooth del nostre vehicle es desconnectarà i l'aplicació detectarà que aquí és on deixarem el cotxe estacionat i el marca en els mapes amb una xinxeta.

A més d'això, si el teu cotxe no disposa d'aquesta connectivitat, pots fer-ho de manera manual. Només hauràs de tocar el punt blau on et trobes i seleccionar l'opció "Establir com a ubicació d'estacionament". Llavors, es crearà una etiqueta, que té la peculiaritat que es pot compartir amb els teus contactes.

L'actualització ja es troba disponible en l'App Store.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents