Els AirPods convencen a tot aquell que els compra: un 98% de satisfacció als Estats Units


Els AirPods d'Apple han patit diversos problemes des del seu llançament, principalment problemes d'estoc. A causa d'això, els temps de lliurament s'ha allargat a mesos fins i tot. No obstant això, tal com indica una nova enquesta, pràcticament tots els posseïdors dels AirPods estan contents i satisfets amb el producte

Com totes les enquestes, cal agafar amb pinces, més encara aquesta per la segmentació que pot patir. En primer lloc, tenir en compte que la mostra es redueix a Estats Units, de manera que no sabem l'opinió dels posseïdors d'Europa o altres zones del món. D'altra banda, s'ha enquestat 942 persones, potser no les suficients. I finalment, pensem que els usuaris que posseeixen els AirPods són els usuaris que han comprat la primera generació, i possiblement són els més entusiasmats de tots, així que són una mica més subjectius que la resta.

Tal com indica Creative Strategies, l'empresa que ha realitzat l'enquesta, amb aquest 98% dels AirPods aconsegueixen l'índex de satisfacció més alt de tots els productes d'Apple. En segon lloc tenim a l'Apple Watch amb un 97% el 2015 i l'iPhone amb un 92% el 2007 com a tercera posició. D'aquest 98% dels AirPods, un 82% estan molt satisfets mentre que un 16% estan simplement satisfets.

Alguns dels factors que s'han tingut en compte per a aquesta enquesta són els següents:

  • El temps de càrrega dels AirPods:

  • El disseny dels AirPods

  • El procés d'aparellament amb l'iPhone

  • L'autonomia de la bateria

  • La confiança que no cauran o es perdran

  • La comoditat de portar-los

Actualment els AirPods segueixen comptant amb una llista d'espera important a l'hora de comprar-los. Principalment per falta d'estoc. La pregunta és, si no tinguessin problemes d'estoc, quin hauria estat el percentatge de satisfacció? Jo personalment penso que molt alt.

Més informació | TechOpinions

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents