Les vendes de Mac aconsegueixen un nou rècord


Tim Cook ha fet unes interessants declaracions. Segons el CEO d'Apple, el Mac ha arribat a un rècord en vendes. I qui és el culpable? El MacBook Pro.

El MacBook Pro a ajudat establir el rècord en vendes del Mac

L'últim model de MacBook Pro va ser presentat l'any passat, a mitjans del 2016.

Aquest va ser famós per incloure el famós TouchBar, però també va ser bastant criticat. Una de les primeres crítiques que se li van atribuir va ser l'absència de ports, ja que tan sols van quedar diversos ports Thunderbolt 3 (compatibles amb USB-C) i un port jack per als auriculars. Però aquest problema es va veure amagat per una altra gran crítica: el seu prohibitiu preu.

Si bé és cert que va ser bastant criticat, segons Tim Cook aquest equip a estat la clau per a l'èxit dels Mac en aquest trimestre.

L'èxit dels Macs creix sense parar

Els Mac no deixen de sorprendre, i les seves vendes no deixen d'augmentar. Així que si comparem amb els resultats de l'any passat, podrem adonar-nos d'això.

Si ens fixem en el nombre d'unitats venudes aquest trimestre, podem veure que aquestes van augmentar un 4%, passant de 4 milions a 4,2 milions. Aquests són uns quants Mac, però el que més sorprèn és la quantitat de guanys. En aquest cas es va produir un augment del 14%, passant de 5,1 milions de dòlars a 5,8 mil milions. Això són bastant diners...

Les següents línies a atacar: nous Mac i actualitzacions

Però Apple no es quedarà mirant mentre les vendes pugen, aquest no és el seu estil. Els propers Mac estan ja en fase de disseny i preparació.

Un exemple són nous Mac Pro que ja han estat anunciats oficialment. Aquests seran modulars, recordant als antics Mac Pro, que tan bé han funcionat.

A més, segons el ja conegut analista de KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ha realitzat diverses declaracions sobre noves actualitzacions per als portàtils de la companyia de Cupertino. Segons l'analista, aquest any podríem veure uns nous MacBook Pro amb els nous processadors d'Intel, els Kaby Lake. A més, els compradors del model de 15 polzades podran optar per 32 GB de memòria RAM. Un total encert en cas de convertir-se en realitat.

El rumoròleg també va anunciar que segons la informació que ell posseïa, Apple també està preparant una petita actualització per als MacBook de 12 polzades. I no oblidem l'esperat iMac Pro, que igual que el Mac Pro modular també ha estat anunciat oficialment!

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents