Instagram ja permet publicar fotos des de la seva web mòbil


Hi ha coses a la vida que a un el deixen molt sorprès; una, podria ser per exemple que Donald Trump fos elegit President dels EUA, i un altre que Instagram continuï sense oferir una App Universal que tingui interfície adaptada a la gran pantalla de l'iPad. No obstant això sembla que al final han donat un important pas per poder publicar des de les tauletes d'Apple, o de qualsevol altre fabricant. A partir d'ara, és possible publicar fotos i vídeos des d'un navegador web mòbil, utilitzant la web d'Instagram a instagram.com.

Ara, si vols publicar una foto des de l'iPad, només cal obrir Safari, Chrome o el navegador que utilitzis i entrar amb el teu compte a instagram.com. Veuràs l'opció per publicar fotos a la part de baix de la pantalla, en el mateix lloc que en l'App nativa.

Des d'aquí, el procés de publicació és el mateix. De fet, funciona des d'un iPhone també, una cosa que podria ser útil per exemple si has d'utilitzar un smartphone d'una altra persona i no tens el teu a mà. Si aquest és el cas, assegura't d'utilitzar una pàgina d'incògnit per no deixar les teves credencials guardades.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents