Apple allibera la versió oficial d'iOS 10.3.2, macOS Serra 10.12.5, watchos 3.2.2 i tvOS 10.2.1


Finalment a poques setmanes del WWDC 2017, la companyia de la poma va alliberar oficialment les versions oficials de iOS 10.3.2, macOS Serra 10.12.5, watchos 3.2.2 i tvOS 10.2.1.Aquesta actualització se centre en millorar l'estabilitat i seguretat dels dispositius. Els canvis QUE veiem són els següents:

  • iOS 10.3.2: Una actualització que millora la seguretat del sistema després del llançament general de iOS 10.3. Per instal·lar iOS 10.3.2 t'has de dirigir a Configuració al teu iPhone o iPad, entrar a General i posteriorment anar a l'apartat 'Actualització del programari'. Allà t'apareixerà l'última versió.

  • macOS 10.12.5: Millores d'estabilitat després del llançament de macOS 10.12.4 amb Night Shift. A més, aquesta versió corregeix un problema amb el qual l'àudio tartamudejava quan es reproduïa a través d'auriculars USB, millora la compatibilitat de la Mac App Store per a futures actualitzacions de programari (s'acosta el WWDC 2017) i afegeix suport per a la instal·lació de Windows 10 Creator Update usant Boot Camp. Si vols actualitzar el sistema operatiu del teu Mac, has de dirigir-te a la Mac App Store i posteriorment al panell d'Actualitzacions. Allà veuràs la nova actualització que podràs descarregar i instal·lar al Mac.

  • OS 3.2.2: Millores de velocitat i rendiment en l'Apple Watch. Per actualitzar l'Apple Watch a watchos 3.2.2 has de tenir la més recent versió de iOS instal·lada al teu iPhone primer, perquè, posteriorment aparegui l'actualització en l'app Watch del teu iPhone.​

  • tvOS 10.2.1: Millores en el scroll i la navegació en l'Apple TV. Per actualitzar el teu Apple TV has de dirigir a a Configuració> General> Actualització de programari en el dispositiu.

Per ara només ens queda esperar per conèixer les actualitzacions iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 i watchos 4, que possiblement serien presentades en la keynote del WWDC 2017, que tindrà lloc el proper 5 de juny.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents