Apple amplia la garantia de reparació als Apple Watch de primera generació


Apple ha donat una molt bona notícia per a tots aquells usuaris que tenen un Apple Watch de primera generació. Aquesta notícia té relació amb la garantia que posseeix aquest complement per al teu iPhone. T'expliquem en aquest article aquest gran anunci per als usuaris d'Apple Watch.

La notícia, revelada per 9to5Mac està relacionada amb els problemes que estan sorgint a les bateries del rellotge intel·ligent d'Apple. Aquest problema que alguns usuaris estan experimentant en les seves bateries és una deformació o inflat d'aquesta, cosa que pot arribar a ser molt preocupant. Com que és un error del Watch, Apple s'ofereix a reparar-la. I veient la gran extensió d'aquesta fallada, els de Cupertino han pres la important decisió d'ampliar la garantia de reparació d'un any a tres anys. Això suposa un afegit de 2 anys. Una cosa que mai havíem vist per part d'Apple.

Si detectes aquest problema al teu Apple Watch, no dubtis a contactar amb un Apple Store

Aquest problema relacionat amb la bateria, quan ho detectis has d'anar com més aviat a un Apple Store. Aquest inflament es pot apreciar a la base i fins i tot a la pantalla del teu Watch que es desplaça. Una cosa inusual en les bateries dels productes Apple. Encara tranquil, no heu de preocupar-vos perquè l'Apple Watch vagi a explotar, ja que de moment no s'ha reportat, afortunadament, cap cas d'aquest estil.

Aquest augment de garantia totalment gratuït és una decisió que valorem molt positivament. Encara que no penseu que la garantia ampliada cobreix qualsevol fallada de l'Apple Watch. Incidim en què aquesta ampliació únicament cobrirà els problemes relacionats amb la bateria inflada.

Aquesta decisió que ha pres Apple la rebem amb els braços oberts, ja que li està donant més vida a aquest complement res barat. Els de Cupertino podrien haver proposat adquirir una versió més recent de l'Apple Watch per solucionar aquest problema, però no, el compromís amb els seus usuaris és magnífic i com no, el servei post venda és de 10.

A més, Apple està molt atenta als fòrums de suport on tots els usuaris han reportat aquest error. Gràcies a aquests informes, els de Cupertino han pogut investigar aquest problema i donar-li una solució com ha estat l'ampliació de garantia.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents