HomePod, el que Google no ha aconseguit en domòtica


Durant la WWDC Apple ens va sorprendre a tots amb nou gadget per a la nostra casa, el HomePod. Aquest nou artefacte fa front al Google Home i Amazon Eco. En aquest article t'expliquem totes les novetats que porta aquest nou membre de la família Apple..

Què ens porta aquest HomePod?

Aquest altaveu ha estat presentat com una revolució de la música tal com la coneixem ara en el nostre entorn de la llar. El vídeo de presentació ha estat impressionant i s'han confirmat els rumors que teníem fins ara.

La tecnologia que incorpora és simplement fantàstica, per poder transmetre per l'aire de la teva habitació el so amb la millor qualitat. El xip que presenta és l'A8

Els colors en els quals estarà disponible és en blanc o en negre, el disseny no és tan "paperera" com nosaltres ens pensàvem, i té una estructura molt homogènia. L'altaveu cilíndric farà que el so vagi en totes les direccions de l'habitació en la qual ens trobem.

Aquest es connectarà amb el teu compte d'Apple Music amb més de 40 milions de cançons, de manera que tindràs tota la teva música allà

Un altaveu que desborda tecnologia per tots els costats

Amb menys de 18 cm d'alt, el HomePod representa anys d'innovació en hardware i software, aquí tens totes les seves característiques que fan que sigui sense cap mena de dubte, un producte 100% Apple.

  • L'altaveu de greus dissenyat per Apple i orientat cap amunt, combinat amb el xip A8 personalitzat, permet gestionar els greus amb modelat per software en temps real garantint que l'altaveu produeix els baixos més profunds i clars possible amb poca distorsió.

  • Els set altaveus d'aguts personalitzats amb tecnologia beam-forming, cada un amb el seu propi amplificador, ofereixen un timbre suau i ben equilibrat juntament amb un control direccional precís per a multitud de formes i mides d'ona.

  • El xip A8 dissenyat per Apple és el cervell que hi ha darrere de les avançades innovacions de so.

  • La tecnologia de detecció automàtica de l'espai permet al HomePod conèixer ràpidament la seva ubicació a la sala, ja sigui a una cantonada, una taula o una prestatgeria, i s'optimitza a la perfecció en segons per oferir una experiència de so envolvent sense importar on estigui col·locat .

  • El conjunt de sis micròfons amb cancel·lació avançada del ressò, permet a Siri comprendre a l'usuari tant si és a prop del dispositiu com si es troba a l'altre costat de l'habitació, fins i tot amb la música alta.

  • Les ones de Siri apareixen a la part superior per indicar que el servei està actiu, i els controls tàctils integrats també permeten navegar-hi fàcilment.

  • La detecció i el balanç automàtic de dos altaveus amb àudio directe i reflectit aconsegueix un so sense fils increïble i una experiència encara més envolvent

  • La configuració és tan senzilla i intuïtiva com en els AirPods: només cal mantenir l'iPhone prop del HomePod i està llest per reproduir música en segons.

Amb els seus sis micròfons podràs interactuar amb ell utilitzant Siri, molt semblant al que va presentar Google i Amazon. Et donarà informació de multitud de coses com el temps, el trànsit, etc...Serà el teu "xivato" personalitzat en el dia a dia des que t'aixequis fins que te'n vagis al llit. A més, interactuarà amb els teus accessoris HomeKit perquè tota la teva casa estigui controlada amb la teva veu.

El preu d'aquest HomePod serà de 350$ i estarà disponible al desembre als EUA, Regne Unit i Austràlia i a principis d'anys al nostre país.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents