CaixaBank llançarà Apple Pay abans de finals de 2017


En el dia d'avui hem conegut una nova notícia en el món d'Apple. CaixaBank serà la següent entitat que s'unirà a aquest mètode de pagament contactless, com s'ha anunciat en el compte oficial de l'entitat bancària. Veiem que els moviments que estan fent diversos bancs i plataformes de pagament estan sent molt ràpids. Es va començar amb Santander i se segueix amb CaixaBank i ImaginBank.

CaixaBank el següent banc a sumar-se a Apple Pay

Fa unes setmanes vam conèixer que el banc alemany N26 i la plataforma de pagament virtual Boon se sumaven a Apple Pay, i sembla que el banc català no volia quedar-se enrere. Actualment, l'únic banc espanyol que oferia aquest servei als seus clients era el Banc Santander, a més d'American Express, Boon i Carrefour Pass

A poc a poc, el nostre país es va integrant en aquesta forma de pagament contactless de la companyia de la poma, una cosa molt positiva, ja que, encara que aquesta possibilitat va arribar tard a Espanya, la integració està sent bastant ràpida. Encara falten diversos bancs com BBVA o Sabadell, que encara que ja hem preguntat, l'única resposta és que encara no tenen aquesta integració entre els seus plans.

Apple Pay és un servei de pagament molt còmode, que ens facilita poder pagar totes les nostres compres d'una manera ràpida i fàcil sense treure la nostra cartera de la butxaca. Han estat moltes les opinions que hem rebut al respecte i totes molt bones. Estem desitjant que la compatibilitat sigui total a Espanya, tenint a totes les entitats bancàries integrades amb el servei de pagament d'Apple.

Si ets client de CaixaBank o d'ImaginBank, ja saps que tens una cita amb Apple Pay a finals d'any, tot i que encara no sabem amb exactitud la data concreta.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents