Tancar les apps d'iOS per complet NO estalvia bateria


Des de la botiga observem que molta gent segueix tenint la mania de fer-ho: els usuaris tanquen constantment les aplicacions d'iOS, creient que així alliberaran recursos i estalviaran bateria al telèfon. Res més lluny de la realitat.

Tancar les aplicacions de iOS no serveix de res. De fet, és fins i tot contraproduent ja fas que la bateria es descarregui més ràpid.

iOS és, sense cap dubte, el millor sistema operatiu gestionant els recursos que consumeixen les aplicacions obertes

iOS és, sense cap dubte, el millor sistema operatiu gestionant els recursos que consumeixen les aplicacions obertes. Les que queden en segon pla, encara que estiguin obertes, no poden consumir memòria ni recursos perquè tot el seu codi i les seves dades queden congelats i no poden afectar gairebé en res a la resta de gestió de recursos d'iOS.

Descongelar aquestes aplicacions, costa moltíssims menys recursos que tornar a arrencar una aplicació des de zero. Per tant, si estem contínuament tancant totes les aplicacions, obligarem al dispositiu a arrencar les aplicacions de nou i a consumir més recursos i bateria.

Quan és adequat tancar una aplicació? Doncs quan sospitem que aquesta estigui tenint un comportament estrany, o s'hagi quedat penjada i vulguem reiniciar-la. En cap altre cas tancar les aplicacions ens beneficiarà. Ben al contrari, ens perjudica.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents