Apple confirma la data per a la WWDC 18


Apple ha anunciat que la WWDC 18 serà en la setmana del 4 de juny al centre de convencions McEnery a San José, Califòrnia.

La WWDC 18 és la setmana que Apple dedica als desenvolupadors per exposar-los les novetats que arribaran en els sistemes operatius, tant en macOS, tvOS, iOS o watchOS

La WWDC 18 ja té data

Els desenvolupadors que vulguin participar, hauran de registrar des d'avui a la pàgina web que Apple té habilitada per a aquest esdeveniment fins al pròxim 22 de març a les 10:00, els desarrollares poden registrar la seva participació.

A causa de l'alta expectació d'aquest esdeveniment, les entrades seran facilitades mitjançant un sistema de sorteig i previ pagament de l'entrada. Tal com s'ha anat realitzant en els últims anys.

El preu per a cada entrada té un preu d'uns 1.599 dòlars, però només es podrà optar a una d'aquestes entrades (per sorteig) si un usuari s'ha donat d'alta com a desenvolupador abans del dia 13 de març.

A partir del 4 de juny, ja coneixerem les novetats que Apple té preparades per iOS 12, tvOS 12 o watchOS 5. A més de la nova versió de macOS i el programari específic per al HomePod.

A la WWDC 18, a més de programari, Apple podria presentar nous equips, com el nou MacBook de 13" o els nous iPad amb un aspecte similar a l'iPhone X. Tot això basat en rumors que van agafant força de pes en les últimes setmanes.

S'espera que l'esdeveniment de la WWDC 18 sigui retransmesa en directe a través de la pàgina web d'Apple habilitada per a l'esdeveniment.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents