Nou iPod touch: ara més ràpid que mai gràcies a l'A10 Fusion i fins al doble d'emmagatzematg


Sense previ avís i per sorpresa per a tots, Apple ha llançat una nova versió de l'iPod touch. El reproductor de la companyia es renova internament amb més capacitat d'emmagatzematge i sobretot millor rendiment gràcies a l'arribada del xip A10 Fusion. Per fora però no trobem canvis de disseny. Una lleugera actualització per deixar-ho al dia.

El salt processador A10 Fusion.

Segons ha anunciat la comapnyia, el nou iPod touch compta amb l'avantatge de portar un xip A10 Fusion. És el processador que trobem també en els iPhone 7 i els iPhone 7 Plus. Gràcies a ell Apple diu que ara l'iPod touch és capaç de realitzar videotrucades en grup per FaceTime o experimentar amb la realitat augmentada entre altres coses.

D'altra banda, el nou iPod touch 2019 també millora la seva capacitat interna. A més dels 32 GB i els 128 GB existents, ara es suma una nova versió de 256 GB d'emmagatzematge. Ideal tant per a descarregar música d'Apple Music offline com per emmagatzemar jocs. L'iPod és un dels dispositius d'Apple més predeterminats per usar-se com a consola portàtil, aquest extra de capacitat pot venir genial a molts usuaris..

Parlant de jocs, Apple destaca les possibilitats que oferirà el xip A10 Fusion per jugar a videojocs d'Apple Arcade a partir d'aquesta tardor. Segons indiquen, "Apple Arcade és el complement perfecte per al ja enormement popular catàleg de jocs gratuïts a la App Store". Les millores en el processador ajudaran molt perquè això es compleixi.

El nou iPod touch ja es pot reservar a Centregràfic. El seu preu comença de 239 euros per a la versió de 32 GB. També tenim versions de 128 GB per 349 euros i 256 GB per 459 euros. Es pot adquirir als següents colors: gris espacial, or, plata, rosa i blau.

Entrades destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entrades recents